Concurs 2010/2011

 Descarregar pdf


La UdL convoca el cinquè concurs d'idees per al disseny de la carpeta de la UdL del curs acadèmic 2010/2011. Qualsevol persona que sigui membre de la comunitat universitària de la UdL (centres propis i centres adscrits) pot presentar propostes fins a les 14 hores del 10 de desembre de 2009 al Servei d'Informació i Atenció Universitària. El jurat farà una selecció d'un màxim de 5 propostes per a que la comunitat universitària participi en l'elecció de la proposta guanyadora des de finals de desembre fins al 18 de febrer de 2010. La proposta guanyadora es farà pública a partir de 24 de febrer de 2010. El premi serà la producció de la carpeta i la seua distribució, 1.000 euros i 5 carpetes amb el seu disseny definitiu.

IMPORTANT: El motiu o idea base per al disseny de la carpeta són els VITRALLS del Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat de la UdL. Qui vulgui accedir al Saló Víctor Siurana cal que es posi en contacte amb la Consergeria de l'Edifici del Rectorat.

 

Proposta guanyadora

La proposta guanyadora del V Concurs d'idees per al disseny de la carpeta de la Universitat de Lleida 2010/2011 ha estat la carpeta d'Anna Codina Queralt, estudianta de Ciències del Treball de la Facultat de Dret i Economia.

 

carpeta_lletres_colors_vitralls

Lletres, Colors i Vitralls

 

Guanyadora d'un ordinador ultraportàtil

 

La guanyadora d'un ordinador ultraportàtil del sorteig que s'ha fet entre totes les persones que han votat ha estat Andrea Bergé Barberan, estudianta de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

 

Propostes finalistes

 

 

carpeta_caragols_del_saber carpeta_lletres_colors_vitralls
carpeta_sinestesia

VOTA i... guanya un ordinador ultraportàtil

(es sortejarà entre tots els votants)

 

Concurs 2010/2011

 

 

Recursos

 

   Darrera modificació: