Autoritat Territorial de la Mobilitat

 Descarregar pdf

L'Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida és un consorci interadministratiu de caràcter voluntari constituït per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Segrià i l'Ajuntament de Lleida. El Consorci es constitueix amb la finalitat de coordinar el sistema de transport públic de viatgers en l'àmbit territorial de Ponent. ma_targeta

L’ATM Àrea de Lleida va posar en marxa el sistema tarifari integrat que permet a tots els usuaris utilitzar els diferents mitjans de transport amb una única targeta. És un sistema molt fàcil d’utilitzar i que facilita moure’s lliurement per l’àrea de Lleida amb importants avantatges econòmics. Permet fer un desplaçament (origen-destinació) amb transbords despenalitzats dins d’un límit d’horari i amb la utilització de diferents modalitats de transport.  El  sistema Tarifari Integrat de l'Àrea de Lleida abasta geogràficament les comarques de la Noguera, Les Garrigues, el Segrià, el Pla d'Urgell i la Segarra.

ATM ofereix 4 títols integrats diferents adaptats a les diferents necessitats de mobilitat: T-10, T-10/30, T50/30, T-MES.

Per a més informació:

Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 LLEIDA
Tel. 900 10 68 48

o

Centre d'Atenció al Client - Oficina Principal

Pl. Espanya, 1 baixos (entrada per Av. de Madrid, baixos)
Tel. 900 106 848 (de 8 a 15 h)

www.atmlleida.cat
info@atmlleida.cat

   Darrera modificació: