L'Escola de Doctorat celebra la seua Jornada anual, amb rècord de participació

La UdL atreu un 30% de doctorands i doctorandes estrangers. Es manté el bon nivell de matrícula, amb 768 inscrits aquest curs

Un total de 768 persones - de les quals un 54% són dones i un 31%, d'origen estranger - estan realitzant la seua tesi doctoral aquest curs a la Universitat de Lleida (UdL). Tot i que la matrícula és oberta al llarg de tot l'any, de moment es manté la tendència a l'alça dels darrers dos cursos, segons l'Escola de Doctorat de la UdL. Les dades s'han fet públiques coincidint amb la 9a Jornada de Doctorat en què han participat uns 180 investigadors i investigadores en el seu primer any de formació; rècord en aquestes trobades que busquen impulsar el coneixement mutu entre la comunitat acadèmica i científica de la UdL.
 
Dels 14 programes de Doctorat de la Universitat de Lleida, els que tenen més persones inscrites de moment aquest curs 2022-2023 són els de Salut (183); Educació, Societat i Qualitat de vida (106); Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària (98) i Dret i Administració d'Empreses (96).

 

Més informació:

La UdL atreu un 30% de doctorands i doctorandes estrangers

IX Jornada de Doctorat de la UdL