Descarregar pdf

UN UNIVERS BIBLIOGRÀFIC PER DESCOBRIR:
FONS BIBLIOGRÀFICS D'ASTRONOMIA


Del 26 de gener al 4 de maig de 2009
Biblioteca del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Campus de Cappont. Universitat de Lleida

L'astronomia, protagonista d'una exposició que podrà visitar-se fins al 4 de maig a la biblioteca Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont

Exposició del fons sobre astronomia a la UdL
La iniciativa coincideix amb la celebració aquest 2009 de l'Any Internacional de l'Astronomia
La biblioteca del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont, acull fins el proper 4 de maig l'exposició Un univers bibliogràfic per descobrir: fons bibliogràfics d'astronomia. La mostra, que es distribueix entre les tres plantes de l'edifici emblemàtic, té com a objectiu presentar a la comunitat universitària i a la societat lleidatana en general una part dels fons documentals sobre astronomia que es poden consultar a les biblioteques de la Universitat de Lleida (UdL). És el cas d'obres com Cosmos, de Carl Sagan; Contes de l'Univers, del conegut meteoròleg Tomàs Molina; o Fotografiar el cielo: guía para explorar el cosmos a través de la astrofotografía, de Vicente Aupí.

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UdL recomana iniciar la visita per la tercera planta, on es troben els manuals i bibliografia d'astronomia i astrofísica. A la segona, les obres fan referència als principals astrònoms i astrofísics de la història, així com al sistema solar. El recorregut finalitza a la primera planta amb els fons sobre galàxies, cosmologia i altres documents relacionats amb el món de l'astronomia.

La iniciativa coincideix amb la celebració aquest 2009 de l'Any Internacional de l'Astronomia, declarat per l'Assemblea General de les Nacions Unides, en col·laboració amb la Unió Astronòmica Internacional. La iniciativa involucra més de cent països.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

   Darrera modificació: