Novetats, Activitats i Convocatòries

Universitat de Lleida

 

15è Cicle de Cinema i Drets Humans

Del 6 al 22 de novembre de 2018 / El documental de Metromuster, 12 d'octubre: cultura de l'odi i legítima autodefensa obrirà, el 6 de novembre, el 15è Cicle de Cinema i Drets Humans que organitza la unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL.

Exposició: Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) – De Lleida al món

Del 15 al 29 d'octubre de 2018 / La mostra recull els 3 darrers anys de la cooperació que s’ha dut a terme a Lleida. La iniciativa pretén donar a conèixer a la ciutadania les accions solidàries que han impulsat associacions i ONGs.

Exposició: Les veus de l'aigua

Del 24 de setembre al 09 de octubre de 2018 / Exposició fotogràfica Les veus de l'aigua, d'Aigua per al Sahel, que es podrà veure fins el 9 d'octubre.

Exposició: Oussouye, la força de la comunitat

Del 17 d'setembre al 10 d'octubre de 2018 / Selecció de fotografies de la vida quotidiana a la comunitat Oussouye, al sud de Senegal.

Exposició: Samuel Gili Gaya: La Pedagogia Incontestable

Fins al 24 d'octubre de 2018 / L’exposició vol retre un homenatge a un dels seus fills il·lustres: Gramàtic, lingüista, lexicògraf, crític literari i, per damunt de tot, Mestre.

Experiències positives i coneixement expert en salut. Exposició del 16è concurs de fotografia de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.

Fins al 31 de juliol de 2018 / Durant tot el mes de juliol es poden veure a l'Hospital Arnau de Vilanova les imatges finalistes del 16è concurs de fotografia que organitza cada any la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida. Són deu instantànies que plasmen experiències positives en salut, tema al voltant del qual pilotava el concurs d'enguany.

I Premis Consell Social de la UdL

Fins al 25 de juliol de 2018 Des del Consell Social es vol premiar aquells estudiants graduats a la UdL amb bona qualificació i un excel·lent TFG que volen continuar els estudis amb un Màster oficial a la UdL. Per aquest motiu s’atorgaran 7 premis, un per cada centre propi.

I Premi Càtedra DOTS de projectes de promoció d’estils de vida saludable i benestar de les persones

Fins al 31 de juliol de 2018 / La convocatòria està destinada al reconeixement de l’excel·lència en treballs final de grau i màster i, l’experiència professional en promoció de la salut i benestar al territori lleidatà.

 

16è Concurs de Fotografia Experiències positives i coneixement expert en salut

El darrer dia de presentació és el 9 d'abril de 2018 a les 14:00h/ 16è Concurs de Fotografia Experiències positives i coneixement expert en salut.

 

XIII Concurs de Fotografia 'Mirades pedagògiques'

Fins al 12 d'abril de 2018 / La Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social convoca el Concurs de Fotografia 'Mlrades pedagògiques' amb l’objectiu de promoure per mitjà de la creació fotogràfica una cruïlla de mirades a l’entorn del fet educatiu.

IX Jornada Per què no puc fer-ho?

De presentació dels estudis de la UdL sense estereotips de gènere

16 de novembre de 2018 / Es tracta d'una jornada adreçada a l’alumnat de 4t. d’ ESO per presentar els estudis de la UdL sense estereotips de gènere, amb l’objectiu d’esperonar l’alumnat femení i masculí en l’elecció de titulacions en què un dels dos sexes està menys representat.

Exposició V concurs de fotografia matemàtica FotoMath

Del 8 d'octubre de 2018 al 15 de gener de 2019 / Vestíbul primer pis de l'Escola Politècnica Superior / Aquest certamen té com a objectiu fer palesa la presència d'aquesta ciència exacta en la vida quotidiana i animar a la recerca, la creativitat i la divulgació a través de la fotografia.

II Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes

Del 3 al 5 d'octubre de 2018 / Amb l’eslògan Som Universitat. Som País. Som Cultura, la Universitat de Lleida acull el II Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalana (II CIAJILLC) .

Concurs de vídeos sobre accessibilitat i mobilitat sostenible a les universitats espanyoles

Fins al 31 d'octubre de 2018 / La mobilitat a la universitat com a element fonamental per al desenvolupament sostenible.

II Premis Educació i Adolescència a treballs de Recerca, Treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster

Fins al 30 d'octubre de 2018 / La finalitat és reconèixer l’excel·lència de treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, grau i màster  orientats a les senyes d’identitat fonamentals de la Càtedra i dedicats a alguna de les temàtiques prioritàries. 

Mostra de Teatre Universitari 2018

Del 24 al 26 de maig de 2018 / Amb la participació dels grups de teatre de les universitats de Lleida, Vic, Illes Balears i Sòria.

Simposi Imaginari d'un Islam (in)visible a la península ibèrica, de l’època moderna a l’entorn 2.0

10 i 11 d'abril de 2018 / L'objectiu d’aquest Simposi és analitzar la (re)presentació de l'Islam, dels musulmans i dels pobles i cultures del Magreb en el context de la època moderna a la península ibèrica (en sentit ampli). A través de l’exposició de diversos estudis de cas, tant en l’art com en la literatura, ens proposem reflexionar sobre els processos de construcció d’identitat religiosa i l'alteritat a les societats peninsulars.

Exposició del 21è Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu

L'edifici polivalent acull fins a final de mes, 54 els originals presentats al 21è Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida, el guanyador del qual es convertirà en la imatge de la propera Universitat d'Estiu.

Exposició: Darrere l'espai, de Li Yousong

Fins al 16 de març de 2018 / L'exposició, cedida per la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ens apropa a la Xina dels anys 70 a través d’una perspectiva actual, la de les creacions de l'artista xinès Li Yousong.

Exposició: Feminisme sense excuses

Fins al 12 de juny de 2018 a les 21:00h/ L'exposició és una mostra bibliogràfica que pretén donar un pas més argumentant sectorialment problemàtiques tan vigents com la desigualtat salarial i la violència d’altres de rabiosa actualitat com és l’ecofeminisme i el ciberfeminisme. Un recorregut de present i futur amb l’objectiu de dipositar un altre gra de sorra a la platja de les bones voluntats que podreu visitar als espais expositius de la Biblioteca del campus de Cappont.