Novetats, Activitats i Convocatòries

Universitat de Lleida

"Presenta la teva tesi en 4 minuts"

Inscripció de l'1 al 28 de febrer / El concurs planteja als participants el repte d’explicar la seva recerca de qualsevol disciplina científica en un temps màxim de 4 minuts, en un llenguatge senzill i comprensible per a un públic general.

Presentació del concurs
Bases de la convocatòria - Annex I
Formulari de participació - Annex II

tesi4minuts2019

Concurs de cartells de la Universitat d'Estiu de la UdL

Fins al 19 de febrer / Fins al proper dia 19 de febrer, les persones interessades a participar-hi poden fer arribar les seues propostes a l’Oficina de la Universitat d’Estiu de la UdL, ubicada al campus de Cappont.

Exposició: La Saleta 7. Centre Adscrit a LAU (Liberis Artium Universitas)

Fins al 25 de gener de 2019 / Mostra del projecte artístic participatiu dirigit per Isidro López-Aparicio.

Exposició V concurs de fotografia matemàtica FotoMath

Fins al 15 de gener de 2019 / Vestíbul primer pis de l'Escola Politècnica Superior / Aquest certamen té com a objectiu fer palesa la presència d'aquesta ciència exacta en la vida quotidiana i animar a la recerca, la creativitat i la divulgació a través de la fotografia.

Exposició: La mort digna i il·lustrada

Fins al 14 de febrer de 2019. L’Associació Dret a Morir Dignament (IDMD-Cata) ha convidat 30 artistes joves a il·lustrar la seva particular visió de la mort digna, amb l’objectiu és desmitificar el tabú de la mort. Creiem que aquest tema, tan silenciat en la nostra cultura, és igual d’important que la paraula vida.

Exposició U: per 14 fotògrafes i fotògrafs de Lleida

Fins al 31 de gener de 2019 / L'exposició presenta en gran format algunes de les imatges més emblemàtiques de l'1 d'octubre de l'any passat a casa nostra

Filmoteca Terres de Lleida

Fins al 28 de gener del 2019 / A Joseph Leo Mankiewicz se'l sol considerar com un dels millors directors de Hollywood de la segona meitat del segle XX i, al mateix temps, un dels rars cineastes d’aquell món capaç d’escriure uns diàlegs bons i estructurar correctament un relat.

Exposició bibliogràfica: Pompeu Fabra, el Mestre

Fins al 15 de Febrer de 2019 / L’exposició commemora la figura i l’obra de Pompeu Fabra, coincidint amb el 150è aniversari del naixement del Mestre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana normativa.