Novetats, Activitats i Convocatòries

Universitat de Lleida

 

Exposició: Oussouye, la força de la comunitat

Del 17 d'setembre al 10 d'octubre de 2018 / Selecció de fotografies de la vida quotidiana a la comunitat Oussouye, al sud de Senegal.

Exposició: Samuel Gili Gaya: La Pedagogia Incontestable

Fins al 24 d'octubre de 2018 / L’exposició vol retre un homenatge a un dels seus fills il·lustres: Gramàtic, lingüista, lexicògraf, crític literari i, per damunt de tot, Mestre.

Experiències positives i coneixement expert en salut. Exposició del 16è concurs de fotografia de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.

Fins al 31 de juliol de 2018 / Durant tot el mes de juliol es poden veure a l'Hospital Arnau de Vilanova les imatges finalistes del 16è concurs de fotografia que organitza cada any la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida. Són deu instantànies que plasmen experiències positives en salut, tema al voltant del qual pilotava el concurs d'enguany.

I Premis Consell Social de la UdL

Fins al 25 de juliol de 2018 Des del Consell Social es vol premiar aquells estudiants graduats a la UdL amb bona qualificació i un excel·lent TFG que volen continuar els estudis amb un Màster oficial a la UdL. Per aquest motiu s’atorgaran 7 premis, un per cada centre propi.

I Premi Càtedra DOTS de projectes de promoció d’estils de vida saludable i benestar de les persones

Fins al 31 de juliol de 2018 / La convocatòria està destinada al reconeixement de l’excel·lència en treballs final de grau i màster i, l’experiència professional en promoció de la salut i benestar al territori lleidatà.

 

16è Concurs de Fotografia Experiències positives i coneixement expert en salut

El darrer dia de presentació és el 9 d'abril de 2018 a les 14:00h/ 16è Concurs de Fotografia Experiències positives i coneixement expert en salut.

 

XIII Concurs de Fotografia 'Mirades pedagògiques'

Fins al 12 d'abril de 2018 / La Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social convoca el Concurs de Fotografia 'Mlrades pedagògiques' amb l’objectiu de promoure per mitjà de la creació fotogràfica una cruïlla de mirades a l’entorn del fet educatiu.

50 Anys de Dret a Lleida

2018 /  La Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL amb la col·laboració de l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la UdL (Alumni UdL), vol celebrar aquest 50è aniversari amb un seguit d’activitats acadèmiques i culturals.

Cicle de Cinema Jurídic

Del 8 de febrer al 29 de novembre de 2018 /  Filmoteca i posterior debat per commemorar els 50è aniversari de la Facultat de Dret de la Universitat de Lleida.

Cicle-de-cinema

V concurs de fotografia matemàtica #FOTOMATH

Fins al 15 de maig de 2018 / Oberta la convocatòria del V concurs de fotografia matemàtica . El tema de les fotografies ha d'estar relacionat amb el món de les matemàtiques, en les seves múltiples manifestacions: figures geomètriques, mosaics, simetries, càlcul numèric, estadística i atzar, etc.

Concurs de vídeos sobre accessibilitat i mobilitat sostenible a les universitats espanyoles

Fins al 31 d'octubre de 2018 / La mobilitat a la universitat com a element fonamental per al desenvolupament sostenible.

II Premis Educació i Adolescència a treballs de Recerca, Treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster

Fins al 30 d'octubre de 2018 / La finalitat és reconèixer l’excel·lència de treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, grau i màster  orientats a les senyes d’identitat fonamentals de la Càtedra i dedicats a alguna de les temàtiques prioritàries. 

Mostra de Teatre Universitari 2018

Del 24 al 26 de maig de 2018 / Amb la participació dels grups de teatre de les universitats de Lleida, Vic, Illes Balears i Sòria.

Simposi Imaginari d'un Islam (in)visible a la península ibèrica, de l’època moderna a l’entorn 2.0

10 i 11 d'abril de 2018 / L'objectiu d’aquest Simposi és analitzar la (re)presentació de l'Islam, dels musulmans i dels pobles i cultures del Magreb en el context de la època moderna a la península ibèrica (en sentit ampli). A través de l’exposició de diversos estudis de cas, tant en l’art com en la literatura, ens proposem reflexionar sobre els processos de construcció d’identitat religiosa i l'alteritat a les societats peninsulars.

Exposició del 21è Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu

L'edifici polivalent acull fins a final de mes, 54 els originals presentats al 21è Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida, el guanyador del qual es convertirà en la imatge de la propera Universitat d'Estiu.

Exposició: Darrere l'espai, de Li Yousong

Fins al 16 de març de 2018 / L'exposició, cedida per la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ens apropa a la Xina dels anys 70 a través d’una perspectiva actual, la de les creacions de l'artista xinès Li Yousong.

Exposició: Feminisme sense excuses

Fins al 12 de juny de 2018 a les 21:00h/ L'exposició és una mostra bibliogràfica que pretén donar un pas més argumentant sectorialment problemàtiques tan vigents com la desigualtat salarial i la violència d’altres de rabiosa actualitat com és l’ecofeminisme i el ciberfeminisme. Un recorregut de present i futur amb l’objectiu de dipositar un altre gra de sorra a la platja de les bones voluntats que podreu visitar als espais expositius de la Biblioteca del campus de Cappont.

 

7è concurs de vídeos. Drogues: el teu punt de mira

Està obert el termini d'inscripció al 7è concurs de vídeos -Drogues: el teu punt de mira-, dirigit a estudiants universitaris. Forma part del programa "Drogues: el teu punt d'informació", que compta amb el suport de 56 universitats i té com a objectiu afavorir processos de reflexió crítica sobre els riscos derivats del consum de drogues i propiciar missatges preventius entre iguals.

Concurs de microrelats Jurídics

La presentació expira el 6 d’abril de 2018, a les 14:00 hores / En el marc dels actes commemoratius del cinquantenari dels estudis de Dret a Lleida, la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida convoca el Concurs de Microrelats Jurídics “50 anys de Dret a Lleida”.

Exposició: Una veu rebel / Centenari Manuel de Pedrolo

Fins al 26 de juny de 2018 / Biblioteca i Documentació de la UdL se suma a la celebració del centenari del naixement del poeta, dramaturg i novel·lista lleidatà Manuel de Pedrolo (1918-1990) amb una exposició bibliogràfica.