Programa d'Acollida del Nou Estudiantat de la Universitat de Lleida
Programa d'Acollida del Nou Estudiantat de la Universitat de Lleida

Aquest programa s'adreça als nous estudiants/es per tal de facilitar el recolzament necessari a l’inici de la teua entrada a la Universitat de Lleida.

 

Aquest programa s’adreça als nous estudiants i estudiantes per tal de facilitar-te el recolzament necessari a l’inici de la teua entrada a la Universitat de Lleida.
 
Et recomanem que aprofitis aquests recursos que t'ajudaran a conèixer la UdL i et facilitaran la teva integració a la Universitat.

Les activitats que formen part d’aquest programa són:
 

Assessorament per realitzar la matriculació

 
En tots els centres universitaris de la UdL t'ajudaran a resoldre dubtes del procediment de la matrícula. Al Campus de Cappont està situada la unitat d'Informació i Orientació Universitària on t’informaran d’aspectes relatius als estudis que inicies com ajuts, beques i serveis com allotjament, transport i altres temes que et poden interessar.
 
 

Programa d'Acollida

Amb l'objectiu d'aconseguir una bona adaptació de l'estudiantat de nou ingrés a la UdL a cadascun dels centres es dissenyen un seguit d'accions informatives que es porten a terme durant la jornada d'acollida. La intenció és oferir l'acolliment necessari per tal que puguis integrar-te en els teus estudis amb la màxima eficàcia possible.


Així, l'objectiu general de la jornada d’acollida és presentar als estudiants la pròpia estructura de la Universitat, els centres, els plans d’estudis, les tutories universitàries, així com els principals recursos que es posen al teu abast: l’accés i ús de les eines per treballar al campus virtual, l’accés als fons bibliogràfics i la possibilitat de formar-te en idiomes i assolir l'acreditació lingüística a l'Institut de Llengües, entre altres.

Les activitats de la jornada d'acollida les podeu consultar en els programes de cada centre:
 

Per tal de millorar en l'organització i objectius del programa d'acollida, us agrairem que els estudiants de nou accés respongueu aquesta ENQUESTA.

   Darrera modificació: